top of page

FARMHOUSE

Lokalbutik och champangeria i Delsbo med egenodlade grönsaker, franska delikatesser och kvalitetsprodukter från lokala producenter. På gården säljer de även surdegsbröd från Janssons Bröd i Ljusdal och fisk och skaldjur från Sjögodis i Arnöviken. De har även en egen podd: Två 08-or som flyttar ut på landet och börjar ett nytt liv.

LAGA MAT MED PETER BROLIN GASTRONOMI

En rolig aktivitet att göra under hela året. Hit kan man komma på förbokad tid i grupp om min 8 personer. Varför inte ta med släkt och vänner man inte träffat på ett tag och dela en smakupplevelse i sällskap av nära och kära. Självklart händer det en massa andra aktiviteter hos Peter också.

HISTORIER FRÅN HÄLSINGLAND

Historier från Hälsingland är en podcast om Sveriges kanske mest mytomspunna landskap - Hälsingland. I podden möter vi allt från farliga väsen och klokt folk till brutala mördare och rövare. Vi får höra om märkliga händelser som sägs ha utspelat sig i Hälsingland med omnejd. Personporträtt av kända hälsingar blandas med mytologiska varelser. Lyssna själv, tillsammans med familjen eller besök någon av deras populära berättarkvällar.

DELSBO BIBLIOTEK

På biblioteket i Delsbo kan du välja vilken värld du vill vara i. Läs eller lyssna på böcker, tidningar på plats eller låna hem en film.

SVEA BIO

Film är bäst på Bio! Det är sen gammalt. Njut av en barnfri kväll eller en filmkväll med barnen. Gå på dejt eller häng med kompisarna. Svea bio visar både de senaste filmerna och klassiska filmer och anordnar även konserter och andra spännande event.

SHANTILAND

Health & Harmony in Hälsingland
Intill sjön Dellen i Fönebo hittar ni Shantiland, ett center för välmående.
Den harmoniska miljön låter dig träffa nya människor, koppla av, få energi och att växa. Här kan du finna både spa & relax, yogaretreats, olika kurser inom personlig utveckling, välmående och hälsa.

bottom of page