top of page

FARMHOUSE

På Farmhouse kan du njuta av pärlande bubblor, mat lagad av de bästa råvarorna från Hälsingland och andra länder, eller varför inte en krämig caffe latte samtidigt som du slappnar av i någon av deras sköna soffor. Trubadurkvällar, karaoke, tävlingar och julmarknad är andra anledningar att besöka Farmhouse.

DELLENKILTEN OF HELSINGLAND

Snickaren som vävde sin historia. I ett hus vid skogens slut hittar ni butiken på platsen där allt började. Förutom kiltarna finner ni även fina presenter både till dig själv och andra i fin kvalité samt intressanta diskussioner kring kultur och dräktbärande över en kopp kaffe.

HISTORIER FRÅN HÄLSINGLAND

Historier från Hälsingland är en podcast om Sveriges kanske mest mytomspunna landskap - Hälsingland. I podden möter vi allt från farliga väsen och klokt folk till brutala mördare och rövare. Vi får höra om märkliga händelser som sägs ha utspelat sig i Hälsingland med omnejd. Personporträtt av kända hälsingar blandas med mytologiska varelser. Lyssna själv, tillsammans med familjen eller besök någon av deras populära berättarkvällar.

DELSBO BIBLIOTEK

På biblioteket i Delsbo kan du välja vilken värld du vill vara i. Läs eller lyssna på böcker, tidningar på plats eller låna hem en film. Mys med barnen i den nya barnavdelningen, eller delta i de olika event som anordnas, t.ex. minibibblan, skapande eller bordshockeyturnering.

SVEA BIO

Film är bäst på Bio! Det är sen gammalt. Njut av en barnfri kväll eller en filmkväll med barnen. Gå på dejt eller häng med kompisarna. Svea bio visar både de senaste filmerna och klassiska filmer och anordnar även konserter och andra spännande event.

SHANTILAND

Health & Harmony in Hälsingland
Intill sjön Dellen i Fönebo hittar ni Shantiland, ett center för välmående.
Den harmoniska miljön låter dig träffa nya människor, koppla av, få energi och att växa. Här kan du finna både spa & relax, yogaretreats, olika kurser inom personlig utveckling, välmående och hälsa.

bottom of page