FARMHOUSE DELSBO

Gårdsbutik och minigård i Delsbo med egenodlade grönsaker, franska delikatesser och kvalitetsprodukter från lokala producenter. På gården säljer de även surdegsbröd från Janssons Bröd i Ljusdal och fisk och skaldjur från Sjögodis i Arnöviken. De har även en egen podd: Två 08-or som flyttar ut på landet och börjar ett nytt liv.

BRICKA LOPPIS

Oavsett var du befinner sig i Dellenbygden behöver du inte åka långt för att hitta en bra loppis. Den största av dem alla hittar du på Bricka bygdegård i Bjuråker. Detta är en perfekt aktivitet om vädret inte är på topp och man vill ta sig ut på en tur. 

LAGA MAT MED PETER BROLIN GASTRONOMI

En rolig aktivitet att göra under hela året. Hit kan man komma på förbokad tid i grupp om min 8 personer. Varför inte ta med släkt och vänner man inte träffat på ett tag och dela en smakupplevelse i sällskap av nära och kära. Självklart händer det en massa andra aktiviteter hos Peter också.

HISTORIER FRÅN HÄLSINGLAND

Historier från Hälsingland är en podcast om Sveriges kanske mest mytomspunna landskap - Hälsingland. I podden möter vi allt från farliga väsen och klokt folk till brutala mördare och rövare. Vi får höra om märkliga händelser som sägs ha utspelat sig i Hälsingland med omnejd. Personporträtt av kända hälsingar blandas med mytologiska varelser. Lyssna själv, tillsammans med familjen eller besök någon av deras populära berättarkvällar.

Bo i trädkoja

Passa på att övernatta i Hälsinglands enda varmbonade trädkoja! Fullt modern trädkoja om 13 kvm med varmt och kallt vatten.

Norrbovägen

Vägen följer precis Södra Dellens strand. Njut av den vackra utsikten från bilen eller någon av alla platser där du kan stanna till.