top of page

FARMHOUSE DELSBO

Lokalbutik och champangeria i Delsbo med egenodlade grönsaker, franska delikatesser och kvalitetsprodukter från lokala producenter. På gården säljer de även surdegsbröd från Janssons Bröd i Ljusdal och fisk och skaldjur från Sjögodis i Arnöviken. De har även en egen podd: Två 08-or som flyttar ut på landet och börjar ett nytt liv.

BRICKA LOPPIS

Oavsett var du befinner sig i Dellenbygden behöver du inte åka långt för att hitta en bra loppis. Den största av dem alla hittar du på Bricka bygdegård i Bjuråker. Detta är en perfekt aktivitet om vädret inte är på topp och man vill ta sig ut på en tur. 

HISTORIER FRÅN HÄLSINGLAND

Historier från Hälsingland är en podcast om Sveriges kanske mest mytomspunna landskap - Hälsingland. I podden möter vi allt från farliga väsen och klokt folk till brutala mördare och rövare. Vi får höra om märkliga händelser som sägs ha utspelat sig i Hälsingland med omnejd. Personporträtt av kända hälsingar blandas med mytologiska varelser. Lyssna själv, tillsammans med familjen eller besök någon av deras populära berättarkvällar.

Bo i trädkoja

Passa på att övernatta i Hälsinglands enda varmbonade trädkoja! Fullt modern trädkoja om 13 kvm med varmt och kallt vatten.

Norrbovägen

Vägen följer precis Södra Dellens strand. Njut av den vackra utsikten från bilen eller någon av alla platser där du kan stanna till. 

Delsbo Bibliotek

På biblioteket i Delsbo kan du välja vilken värld du vill vara i. Läs eller lyssna på böcker, tidningar på plats eller låna hem en film.

SVEA BIO

Film är bäst på Bio! Det är sen gammalt. Njut av en barnfri kväll eller en filmkväll med barnen. Gå på dejt eller häng med kompisarna. Svea bio visar både de senaste filmerna och klassiska filmer och anordnar även konserter och andra spännande event.

MY KIND OF ART

Med den nordiska naturen som främsta inspirationskälla tar My Björnsdotter Hansson med sig sina upplevelser och drömmar till ateljén där hon skapar målningar och hållbara presenter i form av muggar, skålar och tallrikar.

bottom of page