top of page

Varggropen

Pulkaåkning i varggropen. Passa på att njuta av härliga vinterdagar med familjen vid Varggropen. Här finns också en grillstad för korvgrillning mm. 

Iskarusell

Hur kul är det inte att åka karusell! I den här iskarusellen får barnen möjlighet till en rolig karuselltur medan föräldrarna får ett härligt motionspass. Den går så länge man orkar!

Tomtestigar

Under december månad anordnas tomtestigar på lite olika ställen i dellenbygden.

Här få barnen uppleva lite tomtemys i vår härliga natur. 

Länk till Tomtestigarna kommer..

Vintercamping

Norra Dellens familjecamping har öppet under både sommar- och vinterhalvåret. Här kan ni njuta av Dellen och den omgivande naturen sommar och vintertid.  

Kubbskrubben

Längs väg 305 hittar ni Kubb-Skrubben  - en självbetjäningsbod med kubb och annat gott fika. På helger är det framdukat med marknadsbord med diverse smaskigt såsom korv, bullar, bröd, kakor, marmelader och mycket mer. Ibland stöter man även på andra handlare från trakten som är där med färsk fisk, strumpor m.m. 

Dellens isformationer

Isens otroliga krafter skapar fantastiska formationer när den flyttar sig. Varje år samlas hundratals besökare invid någon av de platser runt Dellenbygden där isen bryter sig upp. Platserna kan variera såklart, men efter Norrbovägen invid södra Dellen har man möjlighet att stanna vid någon av de parkeringsfickor som finns för att uppleva Dellens vackra isformationer.

Delsbo Simhall

En av Hälsinglands trevligaste simhallar. Hit kan man åka med hela familjen för bad och lek. Det finns även banor avsedda för motionssim. Efter badet kan man koppla av i bastun. I caféet kan finns det möjlighet att köpa fika.

Hyra Spark Fönebo

Fönebo camping ligger vackert vid Norrdellens norra strand. Under vintern förvandlas de vackra Dellensjöarna till milsvida is och snölandskap. Här finns möjlighet att ta med sig fika och grilla vid någon av eldplatserna invid campingen. Här finns möjlighet att hyra spark och man betalar via Swish.

Avholmsberget

På Avholmsberget kan du både äta på restaurangen samt njuta av Hälsinglands vackraste utsikt. För övrigt framröstad som Sveriges vackraste plats.

bottom of page