top of page

SKRIDSKOR

I Delsbo och Dellenbygden finns skridskobanor för alla tycken och smaker. Vill man åka i en rink så finns banor på  Delsbo IP och skolorna i Delsbo & Friggesund, eller varför inte prova en isbana på Avasjön eller Stömnesjön. De flesta banorna har även belysning för dygnets mörkare timmar.

KLACKS

En kort promenad från centrum ligger Delsbo Camping som vintertid är knutpunkten för många vinteraktiviteter. Där kan man hitta längdskidspår som går runt sjöarna, ett upplogat spår för skridskor, spark, ispromenad eller snowkite, samt en skridskobana. På plats finns även ett vindskydd med grill.

PADEL

Håll igång under vintern med vår nya nationalsport; Padel. Intill Delsbo Idrottshall ligger Smash Out Delsbo Padel. Hallen har två dubbelbanor med 9,5 meter i takhöjd och Mondo Supercourt XN, samma underlag som på World Padel Tour. Hallen byggdes 2021 och har en takhöjd på ca 9,5 meter vilket är en bra höjd för lobbar och roligt spel. Padelracket finns att hyra för stora och små. Även bollar finns att låna. Här finns även försäljning av bl.a. bollar, grepplindor samt tröjor, mössor & vattenflaskor. Kaffemaskin med många sorter att välja mellan. Försäljning av dryck och enklare snacks. Toalett, dusch & omklädningsrum.

VINTERFISKE

En av vinterns härligaste upplevelser är isfiske. I Dellenbygden finns ett stort antal sjöar perfekta för angling och pimpelfiske. Värt att tänka på är att alla sjöar kräver fiskekort.

LÄNGDSKIDOR

Vi har 350 kilometer vandringsled inom Dellenbygden. Under vinterhalvåret finns möjlighet att åka längdskidor på några av dessa leder.  Naturen invid lederna är vackert varierande och flera av lederna går i och intill naturreservat. Naturkartan hjälper dig att hitta välja din rutt.  

SNÖSKOTER

Passa på att njuta av vintern fullt ut på skotern. Det finns miltals med skoterleder i Dellenbygden och Hälsingland. 

ALPINT OCH LÄNGDSKIDÅKNING

Bara någon mil från Dellenbygden finns möjlighet till både slalom och längdskidåkning. Besök någon av backarna i Hassela, Järvsö och Hudiksvall.

Järvsö

Hassela

Hudiksvall

bottom of page