<< Tillbaka

Dellenbygdens evenemangskalender

Vi använder Visit Glada Hudiks evenemangskalender för att publicera evenemang i Dellenbygden. Kalendern fungerar bra först när så gott som allt som händer här finns med. Därför vill vi publicera alla evenemang öppna för allmänheten som anordnas av privatpersoner, föreningar, organisationer och företag. Det är kostnadsfritt för alla att få sitt evenemang publicerat i evenemangskalendern.

Grundkravet för att publicera evenemang är att det erbjuder en aktivitet eller upplevelse till besökaren. Till exempel konserter med eller utan biljettintäkter, ett evenemang där en försäljare vill locka människor till sin butik om en artist samtidigt uppträder, eller ett evenemang som är en del av ett fritidsintresseområde, såsom skoterns dag.

www.delsbo.org drivs av Delsbo Byaråd.

 

Den engelska texten är beskrivningen för Dellen tartan hos "The Scottish Register of Tartans":

 

"The Dellen tartan is named for the lake system consisting of two lakes, Northern and Southern Dellen, in Helsingland, Sweden. The colours in this tartan are inspired by the traditional costume of Delsbo, a locality in Hudiksvall, in the vicinity of the two lakes."